zaterdag 2 februari 2013

 
 
Kom net terug van de bakker ,er schijnt een waterige zonnetje en dat maakt je vrolijk .Mooie bos tulpen gekocht en zo het voorjaar een beetje in huis gehaald.
Besef me ineens dat er alweer een maand om is van 2013...... wat gaat dat toch snel.
Plof straks lekker  op de bank met mijn mand met allerlei kleurtjes wol,lekker muziekje aan,kopje thee naast me en een begin maken met een nieuw ontwerp voor een teacosy.
Ik heb er nu een paar gemaakt en kan er geen genoeg van krijgen en wat leuk is....krijg er erg veel reacties op en heb er zelfs al een paar een nieuwe bestemming gegeven.

Afgelopen week heb ik een teacosy gevonden op het internet waar ik ook weer helemaal weg van was .Het is een hongaars dametje echt zo mooi en super kitsch, maar kon het niet laten en ze staat nu bij mij te pronken.


 Is ze niet mooi?
 
Ik heb jullie al laten weten dat ik ook gek ben op brocante en zie hier een oude secretaire  geschuurd,verf gemengd en zie tot wat het geworden is .
                      
 
Zo zag de secretaire  er uit
 
 
Zo ziet de secretaire er nu uit
 
De Servieskast
 
Ook een make -over voor de servieskast  in de zelfde kleur .
Op de foto niet helemaal duidelijk maar de kleur is groen/blauw en doorgeschuurd.
 
 
 

 
  
 

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je dame erg leuk en vrolijk hoor!!
  En wat ben jij crea bea zeg!!De kastjes zijn geweldig geworden!
  gr.Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woow Tony wat prachtig! Hier in Limburg is een brocante route, erg leuk om te doen. Misschien als je eens tijd hebt in een weekend of tijdens jullie vakantie? Op zondag is er een grote antiekmarkt in Tongeren(bij Maastricht)Misschien ken je het al www.brocanteroutelimburg.nl en www.brocanteparcourslimburg.nl groetjes,
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen